A Christmas Prince

“A Christmas Prince” er en romantisk julefilm, der blev udgivet på Netflix i 2017. Filmen følger historien om en ung journalist ved navn Amber Moore, der bliver sendt til det fiktive kongerige Aldovia for at dække historien om den kommende kronprins Richards tronbestigelse. Her er en oversigt over filmens plot:

Amber Moore arbejder som journalist for en lille avis og drømmer om at få en stor historie at skrive om. Hun får chancen, da hendes redaktør sender hende til Aldovia for at dække den kongelige begivenhed, hvor kronprins Richard skal tage tronen efter sin fars død.

Amber ankommer til Aldovia og forsøger at få adgang til slottet for at dække begivenheden. Hun udgiver sig for at være en ung prinsesseens guvernante for at komme ind i slottet, men snubler hurtigt ind i prins Richard, der ikke ved, hvem hun er.

Da Amber får mulighed for at være tæt på prinsen og hans familie, begynder hun at grave efter historien og samtidig opdager hun en række hemmeligheder om prinsen og kongeriget. Imidlertid bliver hun også tættere på prinsen og begynder at udvikle følelser for ham.

Gennem en række humoristiske og hjertevarmende begivenheder navigerer Amber gennem kongerigets intriger og udforsker sine følelser for prins Richard. Filmen udforsker temaer som kærlighed, familie, ansvar og selvopdagelse.

“A Christmas Prince” er en typisk romantisk julefilm med en blanding af drama, humor og romantik. Den er blevet en populær del af Netflix’ julefilmudvalg og appellerer til dem, der søger en letfordøjelig julehistorie med en lykkelig slutning.

A Christmas Prince trailer

Se traileren til den romantiske julefilm lige herunder.

Medvirkende skuespillere i A Christmas Prince

Det er ikke de største navne der er med i denne julefilm, men sådan behøver det heller ikke altid at være, når der er tale om denne type romantiske film.

Herunder kan de se en liste over de medvirkende.

  • Rose McIver som Amber Moore
  • Ben Lamb som Kronprins Richard
  • Alice Krige som Dronning Helena
  • Honor Kneafsey som Prinsesse Emily
  • Sarah Douglas som Mrs. Averill

Beskrivelsen af denne julefilm er lavet i samarbejde med Altomdrivehuse.dk, hvor du kan finde alle de populære drivhus mærker som Juliana, Elmholm, Hortus m.f.

Skriv en kommentar