A Christmas Story

“A Christmas Story” er en komediefilm fra 1983, instrueret af Bob Clark, og den er baseret på forfatteren Jean Shepherd’s semiautobiografiske bøger og fortællinger. Filmen er kendt for at være en hjertevarmende julekomedie med en nostalgisk følelse, og den handler om en ung dreng ved navn Ralphie Parker og hans oplevelser i løbet af juleferien. Her er en oversigt over filmens handling:

Filmen finder sted i Indiana i begyndelsen af 1940’erne og følger hovedpersonen Ralphie Parker, der er en ni-årig dreng. Ralphie er ivrig efter at få en helt særlig julegave, en Red Ryder Carbine-Action 200-Shot Range Model Air Rifle, som han ser som den perfekte gave. Han beslutter sig for at skrive et skoleopgave om, hvorfor han burde få denne gave, i håb om at overtale sine forældre.

Ralphie navigerer gennem en række komiske og hjertevarmende episoder i løbet af julesæsonen. Han har drømme om, hvordan han vil bruge sin ønskede luftgevær til at bekæmpe skurke og beskytte sin familie. Han forsøger også at undgå at komme i problemer i skolen og undgå bullys.

Samtidig følger filmen også Ralphies forældre, især hans far, kaldet “The Old Man,” der kæmper med julelysene og hans ivrige ønske om at vinde en konkurrence, hvor præmien er en skulptur af en glædelig gris.

“A Christmas Story” er kendt for sin charme og humor og er en hyldest til barndommens magi og den nostalgiske følelse af julen. Filmen formidler en tidløs besked om glæden ved familie og traditioner og er blevet en elsket juleklassiker, der ses af familier over hele verden under julesæsonen.

A Christmas Story trailer

Se traileren til den ældre familiefilm fra 1983, og brug julen på at se denne julefilm, som du måske ikke har set før.

Medvirkende skuespillere

Herunder kan du se hvilke skuespillere der spiller nogle af de mest centrale roller i filmen, samt hvilken rolle det er de spiller.

  1. Peter Billingsley som Ralphie Parker
  2. Melinda Dillon som Mrs. Parker
  3. Darren McGavin som Mr. Parker (The Old Man)
  4. Scott Schwartz som Flick
  5. Ian Petrella som Randy Parker
  6. Tedde Moore som Miss Shields

Indholdet på denne side at lavet i samarbejde med Barbermaskine-tilbud.dk hvor du kan finde en ny barbermaskine til en god pris.

Skriv en kommentar