Den Lille Julemand

Den Lille Julemand er en dansk animationsfilm fra 2010. Den er lavet til børn fra 3-4 år og op efter, og varigheden er 1 timer og 20 minutter.

Filmen følger historien om en dreng ved navn Nicholas, der bliver udvalgt som Julemandens lærling.

Nicholas er en forældreløs dreng, der bor på et børnehjem. En dag bliver han valgt som en af de mulige kandidater til at blive Julemandens nye lærling. For at blive valgt skal Nicholas deltage i en række prøver og opgaver, der tester hans evner, venlighed og vilje til at hjælpe andre.

Julemanden, der er kendt som Santa Klaus, ser potentialet i Nicholas og vælger ham til sidst som sin lærling. Nicholas bliver derefter taget til Nordpolen, hvor han begynder sin træning for at blive den næste Julemand.

Under træningen lærer Nicholas ikke kun de praktiske færdigheder, der kræves for at være Julemanden, men også vigtigheden af generøsitet, medfølelse og at sprede glæde til børnene over hele verden.

Filmen følger Nicholas’ rejse fra en forældreløs dreng til at blive Julemandens lærling og den betydning, det har for både ham selv og dem, han kommer i kontakt med. “Santa’s Apprentice” er en film om venskab, håb og ånden af ​​julen.

Den lille julemand trailer

Se hvordan juleeventyret starter i traileren herunder.

Hvor kan man se “Den Lille Julemand”?

Du kan se filmen om den lille julemand på Filmstriben. Filmstriben er et tilbud fra bibliotekerne, der giver dig mulighed for at låne mange forskellige film og se dem online.

Det er et gratis tilbud, alt du behøver er et bibliotekslogin. Ligesom det er gratis at se denne film, kan du finde en masse gratis babypakker her.

Skriv en kommentar