Elf

“Elf” er en populær julekomediefilm fra 2003 instrueret af Jon Favreau. Filmen handler om en karakter ved navn Buddy, der er opvokset som en af julemandens nissebørn på Nordpolen. Her er historien om “Elf”:

Handlingen i “Elf” begynder, da en lille baby ved et uheld kommer med i en gavepose, som julemanden tager med sig til Nordpolen. Babyen, der er blevet kaldt Buddy, vokser op blandt nisserne og tror, at han selv er en nisse. Men da han bliver ældre og begynder at opdage, at han ikke passer ind blandt de andre nisser på grund af sin størrelse og mangel på nisselignende evner, beslutter han sig for at søge sin sande identitet.

Buddy begiver sig til New York City for at finde sin biologiske far, der er en travl forretningsmand ved navn Walter Hobbs, og som ikke er klar over, at han har en søn. På sin rejse til New York oplever Buddy en helt ny verden og støder på en række komiske og hjertevarmende situationer. Han forsøger også at bringe juleånden tilbage til sin far, som har mistet sin tro på julen.

Filmen udforsker temaer som troen på julen, familiens betydning og følelsen af at høre til. Will Ferrell spiller hovedrollen som Buddy, og hans præstation som den begejstrede og naive karakter er en af filmens bemærkelsesværdige træk. “Elf” er blevet en juleklassiker og er kendt for sin kombination af humor og hjertevarme, der gør den til en elsket julefilm for hele familien.

Traileren til Elf

Herunder kan du se nogle af de humoristiske scener med Will Farell som Elf.

Medvirkende skuespillere

Filmen “Elf” fra 2003 har en imponerende rollebesætning, med flere velkendte skuespillere. Her er nogle af de vigtigste skuespillere og de roller, de spiller i filmen:

  1. Will Ferrell som Buddy Hobbs – Hovedkarakteren, der tror, han er en nisse, men opdager, at han er menneske og søger sin biologiske far.
  2. James Caan som Walter Hobbs – Buddy’s biologiske far, en forretningsmand, der er temmelig kynisk over for julen.
  3. Zooey Deschanel som Jovie – En butiksansat, som Buddy forelsker sig i og forsøger at sprede juleglæde til.
  4. Mary Steenburgen som Emily Hobbs – Walters kone og Buddy’s stedmor.
  5. Bob Newhart som Papa Elf – Buddy’s adoptivfar og chef på Nordpolen.
  6. Edward Asner som julemanden – Julemanden selv.
  7. Faizon Love som Gimbel’s Manager – En butiksleder, hvor Buddy får arbejde.
  8. Peter Dinklage som Miles Finch – En arrogant børnebogsforfatter, som Buddy kommer i konflikt med.
  9. Amy Sedaris som Deb – Walters sekretær.

Denne stjernebesætning bidrager til filmens humor og hjertevarme, hvilket har gjort “Elf” til en elsket julefilm for både børn og voksne.

Mange tak for hjælpen, skal der lyde til Våddragt.com hvor du finder våddragte til svømning, dykning og surfing.

Skriv en kommentar