Klaus

“Klaus” er en animeret julefilm, der blev udgivet i 2019. Filmen er skabt af den spanske instruktør og animator Sergio Pablos og er produceret af Netflix Animation. “Klaus” er kendt for sin smukke animation og sin originale tilgang til julefortællingen.

Handlingen i “Klaus” følger en ung og dovne postmester ved navn Jesper, der bliver sendt til en afsidesliggende ø nordpå af sin far som en sidste chance for at blive ansvarlig og finde sin retning i livet. Øen, kendt som Smeerensburg, er præget af en vedvarende fejde mellem dens indbyggere.

Mens Jesper er på øen, opdager han en mystisk og ensom legetøjsmager ved navn Klaus, der bor dybt inde i skoven. Jesper og Klaus begynder at arbejde sammen for at bringe glæde og magi til Smeerensburg ved at levere legetøj til børnene i byen. Deres samarbejde giver anledning til myterne om Julemanden og de gaver, han giver til børnene juleaften.

Filmen udforsker temaer som venskab, generøsitet, og hvordan små handlinger af venlighed kan ændre folks liv og skabe forvandling i en fællesskab. “Klaus” er kendt for sin hjertevarme og rørende historie samt for den imponerende 2D-animation, der giver filmen et tidløst og kunstnerisk udtryk. Den har modtaget positiv kritik og er blevet en populær julefilm siden dens udgivelse på Netflix.

Trailer til animationsfilmen Klaus

Herunder kan du se nogle af de flotte animerede scener fra julefilmen Klaus.

Stemmerne

Herunder kan de se hvilke danske skuespillere der lægger stemme til karaktererne i filmen Klaus.

  • Alvas stemme er Christiane Schaumburg-Müller
  • Annelise stemme er Ida Procter
  • Fru Krums stemme er Judith Rothenborg
  • Hr. Klaus stemme er Lars Mikkelsen
  • Jesper Johansens stemmer er Jonathan Spang
  • Fru Runas stemme er Emma Sehested Høeg
  • Hr. Ellingbos stemme er Kasper Leisner

Det er ikke en komplet liste, men det er stemmerne bag de vigtigste personer i filmen.

Tak til Cykelby.dk for at hjælpe med at skrive denne artikel, så du som læser kan blive klogere på julefilm. På Cykelby.dk kan du få et overblik over alverdens cykler og finde den der passer bedst til dine behov.

Skriv en kommentar