Love Actually

Årets evigt tilbagevendende julefilm, er filmen Love Actually der er en engelsk komediefilm med flere kendte skuespillere i de mange sjove roller. Det er en film der bliver sendt i TV år efter år og en mange ser igen og igen.

Hvor kan man se Love Actually?

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig hvor du kan se Love Actually henne denne jul. Du kan til hver en tid købe den på DVD, men du kan også være sikker på at den bliver sendt i TV på en af de populære kanaler: DR, TV 2, TV 3 el. Kanal 4.

Vil du gerne streame den med det samme, så er der selvfølgelig også mulighed for dette. Du kan streame den på Viaplay eller C MORE denne jul. Har du ingen af de to streamingtjenester så kan du i stedet leje den på SF Anytime el. Viaplay.

  • Køb DVD-filmen
  • Se filmen på Viaplay
  • Se filmen på C MORE
  • Lej filmen på SF Anytime
  • Lej filmen på iTunes

Romantisk julehygge på film

Er du til en klassisk romantisk julefilm, der kun spreder hygge og glæde, så er Love Actually den ultimative julefilm for dig.

I filmen følger man mange personer og mange skæbner, der alle kæmper med kærligheden op mod julen. Der er tale om børn og voksne, magthavende politikkere, kontorassistenter og tjenestepiger, og en er håbløst forelsket i sin bedste vens kone.

Julefilm med Hugh Grant

Medvirkende i filmen er store skuespillere som Hugh Grant, Keira Knigthley, Liam Neeson, Bill Nighy, Colin Firth og mange flere, som vi kender fra andre filmsuccesser.

Grunden til mange huske julefilmen Love Actually for netop Hugh Grant er nok dels fordi han spiller den engelske premiereminister i filmen og dels fordi han har nogle af de mest ikoniske scener i filmen. Her kan bl.a. nævnes en dansescene og den helt store romantiske “kysse”-scene.

Se trailer til Love Actually

Kom i julestemning med det samme. Se traileren til Love Actually og få en fornemmelse for de mange sjove historier der udspiller sig i løbet af filmens tidslinje der strækker sig fra 1. december til 25. december.

Skriv en kommentar