One Magic Christmas

“One Magic Christmas” er en julefilm fra Disney, der på dansk har fået titlen “Et julemirakel”. Den blev lavet i 1985 og filmen handler om en kvinde ved navn Ginny Grainger, spillet af skuespillerinden Mary Steenburgen. Ginny er en arbejdende mor, der lever en stressende tilværelse sammen med sin mand Jack og deres to børn, Abbie og Cal.

Handlingen tager en magisk vending, da familien Grainger står over for økonomiske vanskeligheder og personlige problemer. Ginny har mistet troen på julen og føler sig meget pessimistisk. Det er her, filmens magiske element kommer ind i billedet.

Englen Gideon, spillet af skuespilleren Harry Dean Stanton, bliver sendt til jorden for at hjælpe Ginny og hendes familie genvinde troen på julen. Gideon forsøger at vise Ginny, at der stadig er magi i verden og julen er mere end bare materielle gaver. Han hjælper hende med at se verden gennem øjnene på hendes børn og lærer hende, at kærlighed og samhørighed er det vigtigste ved julen.

“One Magic Christmas” er en hjertevarmende film, der handler om at finde troen og glæden ved julen igen, selv når livet bliver svært. Det er en film, der hylder det magiske og åndelige aspekt af julen og lægger vægt på værdien af familie og fællesskab.

Se traileren til Et Julemirakel

Få også et indtryk af handlingen i filmen i denne originale trailer fra 1985.

Medvirkende og deres roller

Her er nogle af de vigtigste skuespillere og de roller, de medvirker i:

  1. Mary Steenburgen som Ginny Grainger
  2. Harry Dean Stanton som Gideon
  3. Gary Basaraba som Jack Grainger
  4. Elisabeth Harnois som Abbie Grainger
  5. Arthur Hill som Caleb Grainger
  6. Robbie Magwood som Jackie Grainger

“One Magic Christmas” er en familievenlig julefilm, der fokuserer på temaer som håb, tro og kærlighed i en svær tid, og skuespillerne giver liv til karaktererne, der gennemgår en følelsesmæssig forvandling i løbet af historien.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Shareboks.dk hvor du kan leje en Soundboks til næste Smukfest du skal deltage i.

Skriv en kommentar