The Christmas Chronicles 2

“The Christmas Chronicles 2” er en amerikansk julefilm fra 2020, der er efterfølgeren til den oprindelige “The Christmas Chronicles” fra 2018. Filmen fortsætter historien om søskendeparret Kate og Teddy Pierce, der tidligere hjalp julemanden med at redde julen.

I “The Christmas Chronicles 2” finder vi Kate nogle år efter begivenhederne i den første film. Nu er hun teenager og ikke længere lige så begejstret for julen som før. Kate og hendes mor tager på ferie til en luksuriøs ferieby, hvor Kate møder en mystisk og charmerende karakter ved navn Belsnickel. Men Belsnickel har ondskabsfulde planer om at ødelægge julen ved at manipulere med julemandens værksted og julemagien.

Kate og hendes ven Jack bliver trukket ind i en kamp mod tiden for at redde julen og forhindre Belsnickels ondsindede planer. Julemanden, spillet af Kurt Russell, og hans kone, spillet af Goldie Hawn, vender også tilbage for at hjælpe Kate og Jack i deres mission.

Filmen fokuserer på temaer som tro, sammenhold og julens magi og bringer julestemningen til live med eventyr og sjov. “The Christmas Chronicles 2” er en familievenlig film, der kombinerer action, eventyr og juleånden på en underholdende måde.

Kurt Russell tilbage som julemanden

I filmen “The Christmas Chronicles 2” spiller Kurt Russell rollen som julemanden, også kendt som Santa Claus. Dette er den samme rolle, som han også spillede i den første film, “The Christmas Chronicles,” der blev udgivet i 2018.

Kurt Russell’s skildring af julemanden i disse film er en mere moderne og karismatisk fortolkning af karakteren. Han bringer en unik energi og charme til rollen, der kombinerer traditionelle elementer af julemandens karakter med en mere nutidig og eventyrlig tilgang. Hans præstation som julemanden har været en vigtig del af filmenes appel og har bidraget til deres popularitet som familievenlige julefilm.

Se trailer til The Christmas Chronicles 2

Skriv en kommentar