Tror du på julemanden?

“Tror du på julemanden?” er en amerikansk julefilm fra 1994, der også er kendt som “The Santa Claus” på engelsk. Filmen handler om Scott Calvin, der bliver spillet af Tim Allen. Scott er en fraskilt reklamemand, der tilbringer juleaften med sin søn, Charlie. En nat hører de lyde på taget, og da Scott går ud for at undersøge, får han øje på julemanden, der falder ned fra taget. Julemanden forsvinder og efterlader en dragt og en liste over børn.

Da Scott tager julemandens dragt på, følger der en klausul med, der siger, at han nu er blevet den nye julemand. Scott og Charlie tager til Nordpolen og oplever magien i julemandens værksted og møder alverne, der hjælper med at lave legetøj. Filmen følger Scotts rejse fra en skeptisk voksen til at omfavne sin nye rolle som julemanden og opdage, hvor vigtigt det er at tro på juleånden.

“Tror du på julemanden?” er en kombination af julemagi, familieværdier og humor, og den fokuserer på temaet om at bevare troen på det usynlige og det magiske i livet. Det er en hjertevarmende og underholdende film, der har opnået kultstatus som en juleklassiker.

Trailer

Skriv en kommentar