Tror du stadig på julemanden?

Julefilmen “Tror du stadig på julemanden?”, også kendt som “The Santa Clause 2” på engelsk, der er den originale titel, er en fortsættelse af den populære film “Tror du på julemanden?” fra 1994. Filmen blev udgivet i 2002 og har Tim Allen i hovedrollen som Scott Calvin, der er blevet Julemanden efter begivenhederne i den første film.

Handlingen i “Tror du stadig på julemanden?” følger Scott Calvin, der nu er Julemanden, og hans udfordringer med at forblive tro på juleånden. Han opdager, at hans søn Charlie er på “den frække liste” i Julemandens værksted, og dette får ham til at beslutte at tage til jorden for at redde situationen. Han skal også finde en Mrs. Claus inden for en vis tidsfrist, da Julemanden ifølge “The Santa Clause” skal have en kone for at forblive Julemanden.

Filmen udforsker temaer som familiens betydning, troen på julemanden og julens magi. Den byder også på humor og hjertevarme, typisk for julefilm i den lette genre. “The Santa Clause 2” er en underholdende julefilm, der appellerer til både børn og voksne og er en god tilføjelse til julefilmgenren.

Se traileren til The Santa Clause 2

Herunder kan du få et visuelt indblik i handlingen af filmen, ved at se den originale trailer til den.

Medvirkende i filmen

Der flere kendte medvirkende, men da filmen er lavet i et andet årti end nu, kan det godt være du ikke nikker genkendende til alle de medvirkende.

  • Tim Allen som Scott Calvin / Julemanden
  • Elizabeth Mitchell som Carol Newman
  • David Krumholtz som Bernard
  • Eric Lloyd som Charlie Calvin
  • Judge Reinhold som Neil Miller
  • Wendy Crewson som Laura Miller
  • Spencer Breslin som Curtis
  • Liliana Mumy som Lucy Miller

Dette er de vigtigste skuespillere og roller i filmen, men der er mange andre medvirkende i en film som denne der spiller mindre biroller.

En rigtig julemand skal have et godt skæg, og skal du klædes ud som julemand til jul, så kan du her finde det perfekte julemandsskæg fra vores partner der har hjulpet med at lave denne artikel om en julefilm og julemanden.

Skriv en kommentar